Brevannes

PEDI-CENTER

brevannes

Over ons

HET BEDRIJF BREVANNES PEDI-CENTER, OPGERICHT IN 1970, STAAT TEN DIENST VAN PEDICURE-PODOLOGEN EN DE VERSCHILLENDE SCHOLEN DIE HEN VORMEN.

ons vehaal

Sinds 1984 wordt ons familiebedrijf geleid door de heer René Clymans en zijn echtgenote mevrouw Sonia Peeters. Deze laatste is nog steeds actief in het bedrijf en werkt nu nauw samen met haar dochter Valérie, die de duurzaamheid van het bedrijf in de nabije toekomst zal waarborgen.

onze missie

Onze belangrijkste missie is om u professioneel en kwalitatief advies te geven. Altijd op zoek naar nieuwe producten en geavanceerde artikelen, in een poging u de beste prijzen te bieden. Onze nieuwe uitdaging: onze aanwezigheid op sociale netwerken ontwikkelen.

Brevannes (17)

onze waarden

Vanaf het begin heeft Brevannes ernaar gestreefd om zeer nauwe relaties met zijn klanten op te bouwen. We proberen scholen te helpen professionele freelancers op te leiden, jonge ondernemers te adviseren en te ondersteunen bij hun ontwikkeling. In de loop van de tijd zijn veel van onze klanten vrienden geworden. Vandaag willen we u meer dan ooit steunen en samen een grote familie vormen …

ONZE TEAM

Sonia Peeters

OPRICHTER

Valerie Clymans

MARKETING MANAGER

We helpen je graag verder

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze team staat altijd voor u klaar. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

contactgegevens

sociale netwerk

LAAT ONS EEN BERICHTJE NA

Ce site utilise des cookies pour vous offrir une meilleure expérience de navigation. En naviguant sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.

ATTENTION

INFORMATION IMPORTANTE

Brévannes ne participera pas au salon ESTETIKA automne les 08/09/10 octobre prochains.

Mais, afin de vous faire bénéficier de vos réductions habituelles nous serons ouverts le samedi 08 et dimanche 09 octobre de 10h à 18h.

Vous bénéficierez également de 10% sur tout le webshop .

Evitez les bains de foule et venez nous rendre visite autour du verre de l’amitié!

opgelet

bELANGRIJKE INFORMATIE

Brévannes zal niet aanwezig zijn op het volgend ESTETIKA-beurs op 08/09/10 oktober.

Maar, om van jullie gebruikelijke kortingen te kunnen genieten zullen wij zaterdag 8 en zondag 9 oktober open zijn van 10 tot 18u.

Jullie zullen ook van 10% korting op de volledige webshop kunnen genieten.

Vermijd drukte en kom zeker langs om te genieten van een vriendschapsglasje!