Brevannes

PEDI-CENTER

brevannes

Over ons

HET BEDRIJF BREVANNES PEDI-CENTER, OPGERICHT IN 1970, STAAT TEN DIENST VAN PEDICURE-PODOLOGEN EN DE VERSCHILLENDE SCHOLEN DIE HEN VORMEN.

ons vehaal

Sinds 1984 wordt ons familiebedrijf geleid door de heer René Clymans en zijn echtgenote mevrouw Sonia Peeters. Deze laatste is nog steeds actief in het bedrijf en werkt nu nauw samen met haar dochter Valérie, die de duurzaamheid van het bedrijf in de nabije toekomst zal waarborgen.

onze missie

Onze belangrijkste missie is om u professioneel en kwalitatief advies te geven. Altijd op zoek naar nieuwe producten en geavanceerde artikelen, in een poging u de beste prijzen te bieden. Onze nieuwe uitdaging: onze aanwezigheid op sociale netwerken ontwikkelen.

Brevannes (17)

onze waarden

Vanaf het begin heeft Brevannes ernaar gestreefd om zeer nauwe relaties met zijn klanten op te bouwen. We proberen scholen te helpen professionele freelancers op te leiden, jonge ondernemers te adviseren en te ondersteunen bij hun ontwikkeling. In de loop van de tijd zijn veel van onze klanten vrienden geworden. Vandaag willen we u meer dan ooit steunen en samen een grote familie vormen …

ONZE TEAM

Sonia Peeters

OPRICHTER

Valerie Clymans

MARKETING MANAGER

We helpen je graag verder

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze team staat altijd voor u klaar. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

contactgegevens

sociale netwerk

LAAT ONS EEN BERICHTJE NA

Ce site utilise des cookies pour vous offrir une meilleure expérience de navigation. En naviguant sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.

hey hey hey !

Tu souhaites te former d'avantage?
Ça tombe bien, nos nouvelles formations sont disponibles !
N'hésite pas à nous contacter pour plus de renseignements.